Kepta menkė su riešutų ir pomidorų užpilu
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1648
Vienoje
porcijoje:
385
kcal
33,5 g.
Baltymų
8,5 g.
Angliavandenių
24,7 g.
Riebalų
5,2 g. 2,3 g. 2,4 g.

Ingredientai

Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepta menkė su riešutų ir pomidorų užpilu

Paruošimo būdas

1. Sviestas ištirpinamas nedidelėje keptuvėje, suberiami susmulkinti lazdynų riešutai, susmulkinti česnakai ir pakepint 3 minutes. Supjaustyti pomidorus per puse ir sudėti į keptuvę, uždengti ir patroškinti 10 minučių. Tada nudengiam ir pakepam apie 7 minutes, kol išgaruoja nereikalingas skystis.
2. Nedideliais gabaliukais supjaustyti žuvį.
3. Į miltus įmaišome druskos ir pipirų.
4. Kiekvienas žuvies gabaliukus apvoliojamas miltuose su pipirais ir druska.
5. Kepama iš abiejų pusių, švarioje keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Kepama kol pasidengia gražia plutele.
6. Iškepus žuvis sudedama į lėkštes, užpilama paruoštu pomidorų ir riešutų mišiniu.
7. Apibarstyti susmulkintomis petražolėmis.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 4,66 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: