Kepta paprika su vėgėlės filė
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1738
Vienoje
porcijoje:
621
kcal
28,9 g.
Baltymų
82,6 g.
Angliavandenių
18,5 g.
Riebalų
5,5 g. 5,4 g. 8,6 g.

Ingredientai

Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepta paprika su vėgėlės filė

Paruošimo būdas

1. Nuplauti ir nusausinti papriką.
2. Nupjauti paprikos viršutinę dalį ir išvalykite vidų.
3. Išvirtus ryžius sumaišykite su vėgėlės file ir žuvies prieskoniais.
4. Žuvies mišinio pridėkite į paprikos vidų, užpilkite grietine, ant viršaus uždėkite sūrio.
5. Uždenkite papriką nupjautąja viršutine dalimi.
6. Kepti orkaitėje 30 minučių ant vidutinio karštumo.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 1 porcija
Porcijos kaina: 4,82 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: