1. Nuplauti ir nusausinti papriką.
2. Nupjauti paprikos viršutinę dalį ir išvalykite vidų.
3. Išvirtus ryžius sumaišykite su vėgėlės file ir žuvies prieskoniais.
4. Žuvies mišinio pridėkite į paprikos vidų, užpilkite grietine, ant viršaus uždėkite sūrio.
5. Uždenkite papriką nupjautąja viršutine dalimi.
6. Kepti orkaitėje 30 minučių ant vidutinio karštumo.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
621
kcal
28,9 g.
Baltymų
82,6 g.
Angliavandenių
18,5 g.
Riebalų
5,5 g.
5,4 g.
8,6 g.
Ingredientai
1 vnt.
80 g.
100 ml.
1 žiubsn.
200 g.
80 g.
80 g.
1 g.
Iš viso:
461 g. (porcijos svoris: 461 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 1 porcija
Porcijos kaina: 4,82 €
Vegetariškas patiekalas