1. Gerai nuplaukite pievagrybius. Išpjaukite kotelius ir susmulkinkite juos.
2. Sumaišykite susmulkintus pievagrybiu kotelius su aliejumi, prieskoniais, susmulkintu česnaku.
3. Pagamintą įdarą pridėkite 5 grybų kepurles.
4. Grilyje (orkaitėje) kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
31
kcal
0,7 g.
Baltymų
1,1 g.
Angliavandenių
2,9 g.
Riebalų
0,4 g.
0,2 g.
0,4 g.
Ingredientai
2 skilt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
12 g.
28 g.
4 g.
Iš viso:
225 g. (porcijos svoris: 23 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 10 porcijų
Porcijos kaina: 0,27 €
Vegetariškas patiekalas