Kepti pievagrybiai su česnaku
Sukurta prieš: , Kategorija: Užkandžiai, Peržiūrų kiekis: 2223
Vienoje
porcijoje:
31
kcal
0,7 g.
Baltymų
1,1 g.
Angliavandenių
2,9 g.
Riebalų
0,4 g. 0,2 g. 0,4 g.

Ingredientai

 10 vnt.
180 g.
2 skilt.
2 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
 10 vnt.
180 g.
12 g.
4 g.
Iš viso:
225 g. (porcijos svoris: 23 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kepti pievagrybiai su česnaku

Paruošimo būdas

1. Gerai nuplaukite pievagrybius. Išpjaukite kotelius ir susmulkinkite juos.
2. Sumaišykite susmulkintus pievagrybiu kotelius su aliejumi, prieskoniais, susmulkintu česnaku.
3. Pagamintą įdarą pridėkite 5 grybų kepurles.
4. Grilyje (orkaitėje) kepkite 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 10 porcijų
Porcijos kaina: 0,27 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: