Keptos kepenėlės
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1818
Vienoje
porcijoje:
410
kcal
30,8 g.
Baltymų
55,4 g.
Angliavandenių
21,3 g.
Riebalų
10,8 g. 2,9 g. 2,4 g.

Ingredientai

1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
0.2 arb. šaukšt.
62 ml.
260 g.
110 g.
6 g.
59 g.
260 g.
Iš viso:
1023 g. (porcijos svoris: 256 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Keptos kepenėlės

Paruošimo būdas

1. Supjaustyti svogūnus smulkiais kubeliais ir apkepti svieste.
2. Nuplauti kepenėles ir susmulkinti. Sudėti į keptuvę su svogūnais.
3. Kepti nuolat maišant 4 minutes.
4. Miltus sumaišyti su grietine ir supilti ant kepenėlių.
5. Užpilti prieskonių ir išmaišyti.
6. Apie 10 minučių viską troškinti.
7. Užpilti truputi vandens , kad prasiskiestu grietinės padažas (apie 50ml.). Gerai išmaišyti ir patroškinti dar 5 minutes.
8. Patiekti su virtais makaronais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,00 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: