1. Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir apkepti aliejuje (puode), svogūnus supjaustyti pusžiedžiais ir suberti ant mėsos.
Pasūdyti, puodą uždengti ir troškinti nemaišant, kol suminkštės svogūnai.
2. Tada įdėti šaukštą trintos saldžios paprikos, griežinėliais supjaustytas bulves, supjaustytus pomidorus, įpilti šilto vandens stiklinę, ir vėl troškinti.
3. Baigus troškinti apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
318
kcal
31,2 g.
Baltymų
27,5 g.
Angliavandenių
9,2 g.
Riebalų
3,0 g.
4,6 g.
4,7 g.
Ingredientai
1.5 vnt.
0.5 valg. šaukšt.
0.5 stikl.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
105 g.
115 g.
1 g.
3 g.
Iš viso:
1615 g. (porcijos svoris: 404 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,62 €