Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1727
Vienoje
porcijoje:
437
kcal
31,7 g.
Baltymų
57,9 g.
Angliavandenių
8,3 g.
Riebalų
3,3 g. 6,5 g. 3,9 g.

Ingredientai

 1 a.š. padažui
5.3 valg. šaukšt.
5 skilt.
0.5 stikl.
1 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
10 ml.
2 žiubsn.
5 vnt.
 1 a.š. padažui
43 g.
30 g.
1 g.
9 g.
8 g.
1065 g.
Iš viso:
1774 g. (porcijos svoris: 444 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu

Paruošimo būdas

1. Riekutėmis supjaustome kiaulieną, išmušame, įtriname sutraiškytu česnaku ir druska.
2. Paruoštą kiaulieną pavoliojame išplaktame kiaušinyje, tada miltuose ir apkepame iš abiejų pusių.
3. Atskirame nedideliame puode išlydome sviestą, įberiame vieną šaukštelį miltų, įpilame pieną, suberiame susmulkintus krapus ir petražoles. Užberiame druskos ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišome (išplakame). Verdame ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštėja.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,79 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: