1. Riekutėmis supjaustome kiaulieną, išmušame, įtriname sutraiškytu česnaku ir druska.
2. Paruoštą kiaulieną pavoliojame išplaktame kiaušinyje, tada miltuose ir apkepame iš abiejų pusių.
3. Atskirame nedideliame puode išlydome sviestą, įberiame vieną šaukštelį miltų, įpilame pieną, suberiame susmulkintus krapus ir petražoles. Užberiame druskos ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišome (išplakame). Verdame ant nedidelės ugnies, kol padažas sutirštėja.
4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3182
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
437
kcal
31,7 g.
Baltymų
57,9 g.
Angliavandenių
8,3 g.
Riebalų
3,3 g.
6,5 g.
3,9 g.
Ingredientai
400 g.
2 vnt.
1 žiubsn.
5 skilt.
0.5 stikl.
1 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
10 ml.
2 žiubsn.
5 vnt.
400 g.
88 g.
30 g.
125 g.
1 g.
4 g.
9 g.
8 g.
1065 g.
Iš viso:
1774 g. (porcijos svoris: 444 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,79 €