1. Susmulkinti šonkaulių juostelę į gabalus.
2. Ištrinti druska, maltais juodaisiais pipirais.
3. Sudėt į puodą ir užpilt pomidorų padažu.
4. Susmulkinti česnaką ir užbert ant šonkaulių.
5. Gerai išmaišyt ir palikt marinuotis 2 valandas.
6. Į orkaitės skardą įpilkite truputi aliejaus.
7. Kepame orkaitė 180 laipsnių temperatūroje, 1 valanda.
8. Pateikti su išvirtais ryžiais.
Kiaulienos šonkauliai marinuoti pomidorų padažę
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3081
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
1195
kcal
54,9 g.
Baltymų
51,2 g.
Angliavandenių
81,7 g.
Riebalų
25,4 g.
1,3 g.
1,6 g.
Ingredientai
2 kg.
200 ml.
3 skilt.
2 valg. šaukšt.
360 g.
2000 g.
213 g.
18 g.
26 g.
360 g.
Iš viso:
2628 g. (porcijos svoris: 438 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 5,87 €