1. Supjaustyti kiaulieną juostelėmis. Pakepti keptuvėje 5 minutes.
2. Sutarkuoti sūri.
3. Susmulkinti pievagrybius.
4. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus.
5. Ant apkepintų miltų užpilti grietinę. Kaitint tol kol grietinė užvirs. Į iškeptą grietinę įmaišyt prieskonių.
6. Į stiklinį kepimo indą sudėti mėsą.
7. Ant inde esančios mėsos uždėti supjaustytus grybus ir užpilti paruoštu grietinėlės mišinių.
8. Viršų apibarstyti sūriu.
9. Orkaitėje kepti 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
292
kcal
24,0 g.
Baltymų
5,7 g.
Angliavandenių
19,4 g.
Riebalų
7,5 g.
0,5 g.
0,9 g.
Ingredientai
250 g.
100 g.
50 g.
0.5 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1.5 valg. šaukšt.
250 g.
100 g.
50 g.
4 g.
4 g.
21 g.
Iš viso:
550 g. (porcijos svoris: 183 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 2,45 €
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
Justas
2015-01-24 13:24:07
isbandziau, nu skanu! Tik labai mesiska, tai skrandziui uzkisti reiketu salia dar kokiu 300gr darzoviu (poros pomidoru/morku...) :)