1. Išvedame kiaušinius kad jie būtu kieti. Atvėsiname kiaušinius ir smulkiai supjaustome.
2. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuojame.
3. Viską sumaišome, įberiame druskos, pipirų, įdedame sutrintas česnako skilteles. Gerai išmaišome.
4. Mišraine palaikome kelias valandas šaldytuve.
5. Patiekti su duona.
Kiaušinių mišrainė su fermentiniu sūriu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 3783
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
471
kcal
20,5 g.
Baltymų
19,8 g.
Angliavandenių
34,9 g.
Riebalų
12,0 g.
1,3 g.
4,3 g.
Ingredientai
6 vnt.
200 ml.
3 skilt.
150 g.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
4 riek.
264 g.
200 g.
18 g.
150 g.
8 g.
100 g.
Iš viso:
743 g. (porcijos svoris: 186 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 37
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,38 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas