1. Nemažais gabaliukais supjaustykite vištienos krūtinėlę.
2. Susmulkinkite česnaką ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
3. Kai česnakai apkeps, sudėkite vištieną. Kepti ant didelės ugnies, kol gabaliukų odelė iš visų pusių pasidarys balta. Tada ugnį sumažinti.
4. Suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas.
5. Troškinti viską, kol morkos suminkštės, tada suberkite kubeliais supjaustytą agurką.
6. Kai patiekalas bus beveik iškepęs, įberkite druskos, pipirų, supilkite medų, pomidorų padažą. Viską truputi pakaitinkite.
7. Patiekti su išvirtais ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
618
kcal
38,8 g.
Baltymų
88,5 g.
Angliavandenių
11,4 g.
Riebalų
1,5 g.
4,9 g.
24,3 g.
Ingredientai
2 vnt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
2 skilt.
2 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
1 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
140 g.
200 g.
158 g.
42 g.
12 g.
32 g.
8 g.
13 g.
140 g.
Iš viso:
906 g. (porcijos svoris: 453 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 4,50 €
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
laura
2013-10-19 19:47:03
labai skaniai gavosi :)
vilija
2013-05-28 22:39:47
labai skanus patiekalas