Kinietiška vištiena su medumi
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 8507
Vienoje
porcijoje:
618
kcal
38,8 g.
Baltymų
88,5 g.
Angliavandenių
11,4 g.
Riebalų
1,5 g. 4,9 g. 24,3 g.

Ingredientai

2 vnt.
2 valg. šaukšt.
2 skilt.
2 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kinietiška vištiena su medumi

Paruošimo būdas

1. Nemažais gabaliukais supjaustykite vištienos krūtinėlę.
2. Susmulkinkite česnaką ir pakepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
3. Kai česnakai apkeps, sudėkite vištieną. Kepti ant didelės ugnies, kol gabaliukų odelė iš visų pusių pasidarys balta. Tada ugnį sumažinti.
4. Suberkite šiaudeliais pjaustytas morkas.
5. Troškinti viską, kol morkos suminkštės, tada suberkite kubeliais supjaustytą agurką.
6. Kai patiekalas bus beveik iškepęs, įberkite druskos, pipirų, supilkite medų, pomidorų padažą. Viską truputi pakaitinkite.
7. Patiekti su išvirtais ryžiais.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 4,50 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
laura
2013-10-19 19:47:03
labai skaniai gavosi :)
vilija
2013-05-28 22:39:47
labai skanus patiekalas
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: