Klasikinės „Cezario“ salotos
Sukurta prieš: , Kategorija: Salotos, mišrainės, Peržiūrų kiekis: 4085
Vienoje
porcijoje:
467
kcal
14,9 g.
Baltymų
15,9 g.
Angliavandenių
38,7 g.
Riebalų
11,5 g. 1,9 g. 2,3 g.

Ingredientai

 forminė
4 riek.
2 valg. šaukšt.
2 skilt.
 šviežios
1 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
 forminė
100 g.
28 g.
12 g.
 šviežios
16 g.
6 g.
Iš viso:
553 g. (porcijos svoris: 138 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Klasikinės „Cezario“ salotos

Paruošimo būdas

1. Kubeliais supjaustyti duoną. Supjaustytą duona paskrudinti ant aliejaus (aliejaus pilti nedaug), kol apskrus ir truputi sukietės.
2. Ant paskrudintos duonos į keptuvę išspauskite česnako skiltelę ir pamaišykite.
3. Apskrudusią duoną atvėsinkite.
4. Išvirti kiaušinius.
5. Atskirame dubenyje sudėkite smulkiai pjaustytus ančiuvius, išspauskite vieną česnako galvą, supilkite citrinų sultys, plakdami lėtai supilkite alyvuogių aliejų, įberkite druskos, maltų pipirų.
6. Nuplaukite salotas, suplėškite ir sudėkite į lėkštes.
7. Salotas apšlakstykite pagamintu padažu, uždėkite skrudintos duonos, atsargiai pamaišykite, sudėti kiaušynius supjaustytus į keturias dalis, užbarstyti tarkuoto sūrio.

Įvertinimas

3.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,41 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: