1. Kubeliais supjaustyti duoną. Supjaustytą duona paskrudinti ant aliejaus (aliejaus pilti nedaug), kol apskrus ir truputi sukietės.
2. Ant paskrudintos duonos į keptuvę išspauskite česnako skiltelę ir pamaišykite.
3. Apskrudusią duoną atvėsinkite.
4. Išvirti kiaušinius.
5. Atskirame dubenyje sudėkite smulkiai pjaustytus ančiuvius, išspauskite vieną česnako galvą, supilkite citrinų sultys, plakdami lėtai supilkite alyvuogių aliejų, įberkite druskos, maltų pipirų.
6. Nuplaukite salotas, suplėškite ir sudėkite į lėkštes.
7. Salotas apšlakstykite pagamintu padažu, uždėkite skrudintos duonos, atsargiai pamaišykite, sudėti kiaušynius supjaustytus į keturias dalis, užbarstyti tarkuoto sūrio.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
467
kcal
14,9 g.
Baltymų
15,9 g.
Angliavandenių
38,7 g.
Riebalų
11,5 g.
1,9 g.
2,3 g.
Ingredientai
2 valg. šaukšt.
2 skilt.
4 vnt.
2 vnt.
100 ml.
1 arb. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
200 ml.
28 g.
12 g.
112 g.
88 g.
94 g.
6 g.
Iš viso:
553 g. (porcijos svoris: 138 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,41 €