1. Smulkintus svogūnus sumaišyti su kiaulienos faršu, druska 0.5 arb. šaukšt. ir juodaisiais maltais pipirais. 0.5 valg. šaukšt.
2. Iš pagaminto faršo suformuoti nedidelius kukulius.
3. Užvirti 1.5 l. vandenį.
4. Suberti į vandenį supjaustytus kopūstus, morkas, bulves, pomidorų gabaliukus ir mėsos kukulius.
5. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir smulkintų petražolių.
6. Virti 30 minučių.
7. Patiekti su balta duona.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
345
kcal
17,4 g.
Baltymų
35,1 g.
Angliavandenių
15,3 g.
Riebalų
5,6 g.
6,6 g.
7,4 g.
Ingredientai
340 g.
2 vnt.
0.3 vnt.
2 vnt.
1 l.
1 arb. šaukšt.
1 vnt.
1 vnt.
4 riek.
340 g.
426 g.
480 g.
260 g.
1000 g.
1 g.
55 g.
70 g.
100 g.
Iš viso:
2745 g. (porcijos svoris: 549 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 2,27 €