1. Į faršą įmušti kiaušinį, įberti maltų pipirų, druskos, krakmolo ir viską gerai išmaišyti.
2. Į atskirą indelį sudėti sumaltus per mėsmalę konservuotus pievagrybius, įdėti grietinės, truputi maltų pipirų ir gerai išmaišyti.
3. Iš faršo padaryti blynelį, su šaukšteliu dėti į vidų padaryto su grybais įdaro ir gražiai užspausti, kad kai kepsit įdaras liktu viduje.
4. Įkaitinti su aliejumi keptuvę ir kepti kotletus ant mažos ugnies iš abiejų pusių.
5 Patiekti su virtom bulvėm ir pjaustytais agurkais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
483
kcal
22,9 g.
Baltymų
37,8 g.
Angliavandenių
26,5 g.
Riebalų
8,7 g.
5,4 g.
3,2 g.
Ingredientai
600 g.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
1 vnt.
5 vnt.
600 g.
8 g.
44 g.
10 g.
16 g.
301 g.
1065 g.
Iš viso:
2307 g. (porcijos svoris: 385 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 4,70 €