Kotletai su pievagrybiais
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1907
Vienoje
porcijoje:
483
kcal
22,9 g.
Baltymų
37,8 g.
Angliavandenių
26,5 g.
Riebalų
8,7 g. 5,4 g. 3,2 g.

Ingredientai

2 žiubsn.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
1 arb. šaukšt.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
5 vnt.
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kotletai su pievagrybiais

Paruošimo būdas

1. Į faršą įmušti kiaušinį, įberti maltų pipirų, druskos, krakmolo ir viską gerai išmaišyti.
2. Į atskirą indelį sudėti sumaltus per mėsmalę konservuotus pievagrybius, įdėti grietinės, truputi maltų pipirų ir gerai išmaišyti.
3. Iš faršo padaryti blynelį, su šaukšteliu dėti į vidų padaryto su grybais įdaro ir gražiai užspausti, kad kai kepsit įdaras liktu viduje.
4. Įkaitinti su aliejumi keptuvę ir kepti kotletus ant mažos ugnies iš abiejų pusių.
5 Patiekti su virtom bulvėm ir pjaustytais agurkais.

Įvertinimas

4.6 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 4,70 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: