Kukurūzų miltų virtinukai su kopūstų įdaru
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2266
Vienoje
porcijoje:
478
kcal
2,5 g.
Baltymų
99,5 g.
Angliavandenių
6,1 g.
Riebalų
2,6 g. 2,9 g. 2,1 g.

Ingredientai

2 valg. šaukšt.
3 skilt.
1 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
28 g.
18 g.
4 g.
Iš viso:
1686 g. (porcijos svoris: 281 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Kukurūzų miltų virtinukai su kopūstų įdaru

Paruošimo būdas

1. Kopūstus susmulkinkite. Pamirkykite apie 1 valandą šaltame vandenyje.
2. Kopūstą pakepti keptuvėje, užpilkite sojų padažo, suberkite maltus pipirus, kapotą česnaką, druską, smulkintus svogūnų laiškus. Viską truputi pakepti.
3. Iš virinto vandens ir miltų užminkykite kietą tešlą.
4. Tešlą iškočiokite, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą ir užlankstykite kraštus.
5. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 minučių po užvirimo.
6. Patiekti su sojų padažu ir sviestu.

Įvertinimas

3.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2

Kita informacija

Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,73 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: