1. Kopūstus susmulkinkite. Pamirkykite apie 1 valandą šaltame vandenyje.
2. Kopūstą pakepti keptuvėje, užpilkite sojų padažo, suberkite maltus pipirus, kapotą česnaką, druską, smulkintus svogūnų laiškus. Viską truputi pakepti.
3. Iš virinto vandens ir miltų užminkykite kietą tešlą.
4. Tešlą iškočiokite, supjaustykite keturkampiais. Dėkite įdarą ir užlankstykite kraštus.
5. Virkite garuose ant stiprios ugnies apie 10 minučių po užvirimo.
6. Patiekti su sojų padažu ir sviestu.
Kukurūzų miltų virtinukai su kopūstų įdaru
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3712
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
478
kcal
2,5 g.
Baltymų
99,5 g.
Angliavandenių
6,1 g.
Riebalų
2,6 g.
2,9 g.
2,1 g.
Ingredientai
1100 ml.
120 ml.
2 valg. šaukšt.
3 skilt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
613 g.
48 g.
28 g.
18 g.
4 g.
36 g.
925 g.
13 g.
Iš viso:
1686 g. (porcijos svoris: 281 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,73 €
Vegetariškas patiekalas