1. Supjaustyti 5 cm gabaliukais lašišos file.
2. Kiaušinius išplakti.
3. Į kiaušinių plakinį įmaišyti prieskonių, majonezo, smulkintų krapų, citrinos sulčių ir miltus.
4. Įkaitinam keptuvę su aliejumi.
5. Lašišos gabaliukus pamirkome tešloje ir dedame į keptuvę.
6. Kepti kiekvieną gabaliuko pusę ant mažos ugnies apie 2 minutes .
7. Patiekti su išvirtais ryžiais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
618
kcal
33,2 g.
Baltymų
55,2 g.
Angliavandenių
28,9 g.
Riebalų
5,5 g.
0,9 g.
0,6 g.
Ingredientai
2 vnt.
0.25 stikl.
2.5 valg. šaukšt.
0.5 valg. šaukšt.
0.5 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
500 g.
240 g.
2 valg. šaukšt.
88 g.
31 g.
38 g.
0 g.
8 g.
3 g.
500 g.
240 g.
26 g.
Iš viso:
935 g. (porcijos svoris: 234 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,00 €