1. Nedideliame inde sumaišykite garstyčias, smulkintą svogūną, smulkiai supjaustytus krapus ir grietinę.
2. Įberkite druskos, pipirų ir palikite pastovėti valandą laiko.
3. Susmulkinkite česnaką.
4. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių šilumos.
5. Patepkite kepimo indą aliejumi, sudėkite lašišos file, apibarstykite pipirais, druska ir smulkiai susmulkintu česnaku.
6. Pagamintą padažą užpilkite ant kepimo inde esančios lašišos ir kepkite apie 40 minučių.
7. Patiekti su virtomis bulvėmis ir pjaustytais pomidorais.
Lašiša su grietinės ir krapų padažu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 3179
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
676
kcal
47,7 g.
Baltymų
46,9 g.
Angliavandenių
33,8 g.
Riebalų
8,3 g.
7,0 g.
6,0 g.
Ingredientai
800 g.
2 skilt.
150 ml.
2 žiubsn.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
4 vnt.
4 vnt.
800 g.
12 g.
120 g.
0 g.
70 g.
32 g.
13 g.
852 g.
520 g.
Iš viso:
2430 g. (porcijos svoris: 608 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 10,95 €
Vegetariškas patiekalas