Lašiša su grybais ir daržovėmis
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 2014
Vienoje
porcijoje:
515
kcal
33,9 g.
Baltymų
56,5 g.
Angliavandenių
17,9 g.
Riebalų
3,9 g. 8,9 g. 7,5 g.

Ingredientai

5 vnt.
2 vnt.
0.5 vnt.
 5 lapai
50 g.
1 žiubsn.
1 vnt.
 pagal skonį
1 žiubsn.
 pagal skonį
1 žiubsn.
0.5 stikl.
1065 g.
200 g.
37 g.
 5 lapai
50 g.
110 g.
 pagal skonį
4 g.
 pagal skonį
1 g.
115 g.
Iš viso:
2385 g. (porcijos svoris: 596 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Lašiša su grybais ir daržovėmis

Paruošimo būdas

1. Svogūnus, nuluptas bulves, morkas ir grybus supjaustome mažais kubeliais.
2. Įtriname truputi druska, pipirais (dar galima įtrinti jai turite žuvies prieskonių) ir apšlakstome aliejumi.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus ( kiekvieną puse po 5 min.)
4. Kitoje keptuvėje sudedame morkas, svogūnus, grybus ir bulves. Supilame į keptuvę 0,5 stiklinės vandens, įpilam truputi druskos ir pipirų ir troškiname 12 min.
5. Bebaigiant troškint išspauskite puse citrinos ir patroškinkite dar 5 min.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,94 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: