1. Svogūnus, nuluptas bulves, morkas ir grybus supjaustome mažais kubeliais.
2. Įtriname truputi druska, pipirais (dar galima įtrinti jai turite žuvies prieskonių) ir apšlakstome aliejumi.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus ( kiekvieną puse po 5 min.)
4. Kitoje keptuvėje sudedame morkas, svogūnus, grybus ir bulves. Supilame į keptuvę 0,5 stiklinės vandens, įpilam truputi druskos ir pipirų ir troškiname 12 min.
5. Bebaigiant troškint išspauskite puse citrinos ir patroškinkite dar 5 min.
Lašiša su grybais ir daržovėmis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2014
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
515
kcal
33,9 g.
Baltymų
56,5 g.
Angliavandenių
17,9 g.
Riebalų
3,9 g.
8,9 g.
7,5 g.
Ingredientai
500 g.
5 vnt.
2 vnt.
300 g.
0.5 vnt.
1 žiubsn.
1 vnt.
0.5 stikl.
500 g.
1065 g.
200 g.
300 g.
37 g.
3 g.
110 g.
115 g.
Iš viso:
2385 g. (porcijos svoris: 596 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 6,94 €