Virtus kiaušinių baltymus supjaustome sudedame į gilų dubenį, supjaustome krapus bei svogūnų laiškus, sutarkuojame agurką, sudedame pusę stiklainio marinuotų būrokėlių, užpilame raugintomis pasukomis (pasukos, daug liesesnės už kefyrą, todėl ir šaltibarščiai "lieknesni", kaloražas sumažėja ir atsisakius kiaušinių trinių)
ir aiškų juos valgysime be bulvyčių, o jei norite bulvių teks jas rinktis pirmoje dienos pusėje.
Skanaus
Receptą atsiuntė narys: MoniQte
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
173
kcal
9,3 g.
Baltymų
18,7 g.
Angliavandenių
7,2 g.
Riebalų
4,1 g.
1,3 g.
16,6 g.
Ingredientai
125 g.
1 žiubsn.
1 sauj.
800 ml.
1 vnt.
125 g.
0 g.
32 g.
852 g.
301 g.
Iš viso:
1368 g. (porcijos svoris: 342 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 7
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,74 €
Greitai pagaminamas
Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą
Onyxia
2013-05-09 15:46:52
Na, tikrai daug sveikiau pasukos, nei kefyras, o atgaivina taip pat labai gerai