Lydeka su pomidorais ir kaparėliais
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1227
Vienoje
porcijoje:
418
kcal
60,5 g.
Baltymų
18,0 g.
Angliavandenių
10,2 g.
Riebalų
1,5 g. 2,4 g. 3,9 g.

Ingredientai

1.2 kg.
2 žiubsn.
0.4 vnt.
1 skilt.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Lydeka su pomidorais ir kaparėliais

Paruošimo būdas

1. Lydeką išvalyti, nuplauti, nusausinti, supjaustyti gabaliukais, įtrinti druskos ir pipirų.
2. Nulupti ir smulkiai supjaustyti svogūną.
3. Užpilti verdančiu vandenių pomidorus ir nulupti odeles, minkštimą supjaustyti gabaliukais.
4. Kaparėlius nuvarvinti, česnaką smulkiai susmulkinti.
5. Į keptuvę įpilti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepti svogūną, česnaką. Sudėti kaparėlius, pomidorus ir gerai išmaišyti. Įdėt truputi pipirų, druskos ir 10 minučių pakepti.
6. Atskiroje keptuvėje ant įkaitusio aliejaus kepti lydeką, pašlakstant žaliosios citrinos sultymis.
7. Į keptuvę su iškepta lydeka supilkite paruoštą padažą ir dar 3 minutes pakaitinkit viską.
8. Patiekti su balta duona.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 5,77 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: