1. Pakepame susmulkintus česnakus ir svogūnus, kol viskas gražiai paruduos.
2. Į kitą keptuvę su įkaitintu aliejumi gerai pakepiname jautienos faršą dalimis.
3. Baigus kepti faršui, sudedame apkeptus česnakus su svogūnais, užpilame pomidorų tyre, įdedame pipirų, druskos, cukrų, prieskonius.
4. Troškiname apie 15 minučių.
5. Baigus troškinti paragaujame, jei pomidorai rūgštūs dar įdedame cukraus.
6. Pabarstome bazilikais ir čiobreliais.
7. Sumaišome viską su išvirtais makaronais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
354
kcal
27,1 g.
Baltymų
74,1 g.
Angliavandenių
11,8 g.
Riebalų
3,4 g.
5,9 g.
10,3 g.
Ingredientai
300 g.
2 vnt.
3 skilt.
400 ml.
2 arb. šaukšt.
3 žiubsn.
3 žiubsn.
3 žiubsn.
2 žiubsn.
300 g.
140 g.
18 g.
435 g.
9 g.
1 g.
11 g.
Iš viso:
1232 g. (porcijos svoris: 308 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,30 €