Makaronai su jautienos padažu
Sukurta prieš: , Kategorija: Karšti patiekalai, Peržiūrų kiekis: 1737
Vienoje
porcijoje:
354
kcal
27,1 g.
Baltymų
74,1 g.
Angliavandenių
11,8 g.
Riebalų
3,4 g. 5,9 g. 10,3 g.

Ingredientai

3 skilt.
2 arb. šaukšt.
3 žiubsn.
 virti
300 g.
3 žiubsn.
 kepimui
1 valg. šaukšt.
18 g.
9 g.
 virti
300 g.
11 g.
 kepimui
13 g.
Iš viso:
1232 g. (porcijos svoris: 308 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Makaronai su jautienos padažu

Paruošimo būdas

1. Pakepame susmulkintus česnakus ir svogūnus, kol viskas gražiai paruduos.
2. Į kitą keptuvę su įkaitintu aliejumi gerai pakepiname jautienos faršą dalimis.
3. Baigus kepti faršui, sudedame apkeptus česnakus su svogūnais, užpilame pomidorų tyre, įdedame pipirų, druskos, cukrų, prieskonius.
4. Troškiname apie 15 minučių.
5. Baigus troškinti paragaujame, jei pomidorai rūgštūs dar įdedame cukraus.
6. Pabarstome bazilikais ir čiobreliais.
7. Sumaišome viską su išvirtais makaronais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 4,30 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: