1. Puode išvirkite makaronus. Virdami įdėkite truputėli druskos.
2. Į keptuvę įdėkite faršą, smulkiai supjaustytą svogūną ir supjaustytą gabalėliais papriką. Lengvai apkepkite.
3. Kepimo skardą ištrinkite aliejumi.
4. Dedame nusausintų makaronų sluoksni, tada faršą su pipirais ir svogūnais, bet ne visą.
5. Ant viršaus užberiame ploną tarkuoto fermentinio sūrio sluoksni.
6. Vėl dedame likusius makaronus ir faršą su pipirais, svogūnais.
7. Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 min.
8. Baigiant kepti užbarstykite likusi sūrį. Ir įjunkite trumpam grilį (jai orkaitėje nėra griliaus vis vien apkepkite sūrį).
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
670
kcal
41,1 g.
Baltymų
105,6 g.
Angliavandenių
38,3 g.
Riebalų
15,1 g.
5,9 g.
5,1 g.
Ingredientai
800 g.
500 g.
40 ml.
800 g.
500 g.
35 g.
Iš viso:
1925 g. (porcijos svoris: 321 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 7
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 3,63 €