Makaronų apkepas su morkom ir sūriu
Sukurta prieš: , Kategorija: Apkepai, Peržiūrų kiekis: 1570
Vienoje
porcijoje:
440
kcal
21,6 g.
Baltymų
69,8 g.
Angliavandenių
26,4 g.
Riebalų
11,1 g. 4,6 g. 5,5 g.

Ingredientai

 stambesni
400 g.
2 valg. šaukšt.
 vidutinio dydžio
2 vnt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
 kepimui
2 valg. šaukšt.
 stambesni
400 g.
 vidutinio dydžio
220 g.
0 g.
4 g.
 kepimui
26 g.
Iš viso:
1233 g. (porcijos svoris: 247 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Makaronų apkepas su morkom ir sūriu

Paruošimo būdas

1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Perplauti vandeniu, kad nesuliptų ir nuvarvinti.
2. Svogūnus supjaustyti nesmulkiais gabaliukais.
3. Morkas sutarkuoti stambia tarka.
4. Morkas su svogūnais apkepti aliejuje.
5. Sutarkuoti fermentinį sūrį sutarkuoti stambia tarka.
6. Grietinėlę suplakti su kiaušiniais, įberti truputi maltu pipirų.
7. Įpilti truputi aliejaus į kepimo skardą. Sudėti makaronus sumaišytus su apkeptom daržovėm ir pusę tarkuoto sūrio.
8. Supilti ant makaronų plaktų kiaušinių masę.
9. Pabarstyti likusį sūrį ant apkepo viršaus.
10. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
11. Iškepus apkepui, pabarstyti krapais.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 1,97 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: