1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Perplauti vandeniu, kad nesuliptų ir nuvarvinti.
2. Svogūnus supjaustyti nesmulkiais gabaliukais.
3. Morkas sutarkuoti stambia tarka.
4. Morkas su svogūnais apkepti aliejuje.
5. Sutarkuoti fermentinį sūrį sutarkuoti stambia tarka.
6. Grietinėlę suplakti su kiaušiniais, įberti truputi maltu pipirų.
7. Įpilti truputi aliejaus į kepimo skardą. Sudėti makaronus sumaišytus su apkeptom daržovėm ir pusę tarkuoto sūrio.
8. Supilti ant makaronų plaktų kiaušinių masę.
9. Pabarstyti likusį sūrį ant apkepo viršaus.
10. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
11. Iškepus apkepui, pabarstyti krapais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
440
kcal
21,6 g.
Baltymų
69,8 g.
Angliavandenių
26,4 g.
Riebalų
11,1 g.
4,6 g.
5,5 g.
Ingredientai
150 g.
3 vnt.
2 valg. šaukšt.
100 ml.
1 vnt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
150 g.
132 g.
30 g.
100 g.
170 g.
0 g.
4 g.
Iš viso:
1233 g. (porcijos svoris: 247 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 1,97 €