1. Supjaustyti svogūną, morką, agurką plonais šiaudeliais.
2. Sumaišyti visas daržoves.
3. Ant daržovių įpilti obuolių acto, aliejų, druską, cukrų ir gerai išmaišyti.
4. Žuvį apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių.
5. Karštą žuvį sudėti į paruoštą marinatą ir atsargiai išmaišyti.
6. Atšalus žuviai padėti į šaldytuvą pastovėti apie 30 min.
Marinuota žuvis su daržovėmis
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 2376
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
345
kcal
34,6 g.
Baltymų
14,0 g.
Angliavandenių
14,6 g.
Riebalų
2,0 g.
2,3 g.
5,6 g.
Ingredientai
400 g.
1 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
1 arb. šaukšt.
400 g.
110 g.
100 g.
158 g.
4 g.
Iš viso:
867 g. (porcijos svoris: 289 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 2,67 €
Vegetariškas patiekalas