1. Į verdanti 1.5 litro sultinį sudėti supjaustytas kubeliais bulves.
2. Supjaustyti šiaudeliais morkas, susmulkinti svogūną ir sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Apkepame.
3. Apkeptą svogūną ir morkas sudedam į sriubą. Verdame 8 minutes.
4. Suberiame į sriubą kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus, prieskonius ir vedame dar 3 minutes.
5. Sriuba paskaniname grietine.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
297
kcal
13,0 g.
Baltymų
41,4 g.
Angliavandenių
8,7 g.
Riebalų
1,8 g.
5,2 g.
11,5 g.
Ingredientai
1.5 l.
5 vnt.
2 vnt.
1 vnt.
2 vnt.
5 vnt.
1 valg. šaukšt.
2 vnt.
3 arb. šaukšt.
1565 g.
325 g.
426 g.
110 g.
0 g.
13 g.
200 g.
12 g.
Iš viso:
2652 g. (porcijos svoris: 663 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 3,12 €