1. Kruopas nuplauti ir supilti į pasūdytą verdanti vandenį.
2. Įdėkite sviestą ir pavirkite 20 minučių.
3. Išvirus palaikykite puodą uždengę 10 minučių.
4. Jai pageidaujate kad košė būtų biri, palaikykite uždarą puodą karštoje orkaitėje 30 minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
357
kcal
8,7 g.
Baltymų
67,9 g.
Angliavandenių
6,8 g.
Riebalų
3,8 g.
13,9 g.
0,7 g.
Ingredientai
174 g.
500 g.
14 g.
4 g.
Iš viso:
692 g. (porcijos svoris: 346 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.2 / 5.0
Vertinimų kiekis: 438
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 0,39 €
Vegetariškas patiekalas