Puode, kuriame virs sriuba, aliejuje pakepinti trintus česnaką, susmulkintą svogūną ir imbierą. Įpilti šiek tiek vandens. Stambiai supjaustyti morkas. Sudėti į puodą ir pripildyti tiek vandens, kad būtų šiek tiek virš daržovių.Virti kol morkos suminkštės ( apie 20 min.) Nuėmus nuo kaitros, viską tame puode sutrinti. Nereikia daržovių atskirti nuo skysčio. Gausis visai tiršta daržovių tyrė. Puodą vėlgi uždėti ant nedidelės kaitros ir pilti vandenį, pastoviai maišant. Tokiu būdu pasireguliuojame norimą tirštumą. Pagardiname sriubą provanco žolelėmis. Jei reikia, pagardinti druska. Aš, turbūt dėl didelės meilės citrinoms, šią sriubą dar pagardinu citrinos sultimis ;)
SKANAUS! ;)
Patiekalo receptą atsiuntė: MoniQte
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
140
kcal
2,8 g.
Baltymų
24,7 g.
Angliavandenių
4,5 g.
Riebalų
0,5 g.
4,2 g.
6,2 g.
Ingredientai
1 valg. šaukšt.
2 žiubsn.
3 vnt.
3 skilt.
1 vnt.
14 g.
300 g.
18 g.
110 g.
Iš viso:
748 g. (porcijos svoris: 187 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 6
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 0,95 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas