Morkų sriuba su imbieru
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 2411
Vienoje
porcijoje:
140
kcal
2,8 g.
Baltymų
24,7 g.
Angliavandenių
4,5 g.
Riebalų
0,5 g. 4,2 g. 6,2 g.

Ingredientai

1 valg. šaukšt.
 šaknis
500 ml.
3 vnt.
3 skilt.
1 vnt.
 šaknis
300 g.
300 g.
18 g.
110 g.
Iš viso:
748 g. (porcijos svoris: 187 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Morkų sriuba su imbieru

Paruošimo būdas

Puode, kuriame virs sriuba, aliejuje pakepinti trintus česnaką, susmulkintą svogūną ir imbierą. Įpilti šiek tiek vandens. Stambiai supjaustyti morkas. Sudėti į puodą ir pripildyti tiek vandens, kad būtų šiek tiek virš daržovių.Virti kol morkos suminkštės ( apie 20 min.) Nuėmus nuo kaitros, viską tame puode sutrinti. Nereikia daržovių atskirti nuo skysčio. Gausis visai tiršta daržovių tyrė. Puodą vėlgi uždėti ant nedidelės kaitros ir pilti vandenį, pastoviai maišant. Tokiu būdu pasireguliuojame norimą tirštumą. Pagardiname sriubą provanco žolelėmis. Jei reikia, pagardinti druska. Aš, turbūt dėl didelės meilės citrinoms, šią sriubą dar pagardinu citrinos sultimis ;)
SKANAUS! ;)

Patiekalo receptą atsiuntė: MoniQte

Įvertinimas

4.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 6

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 0,95 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: