1. Svogūną supjaustyti griežinėliais ir pakepti aliejuje. Kai jie suminkštėja, dėti supjaustytus pomidorus ir keptuvę uždengus patroškinti. Įberti druskos ir pipirų.
2. Kiaušinių trynius gerai išplakti su trupučiu druskos, įberti šaukštą miltų ir išsukti, kad nebūtų gumulėlių, supilti pieną ir gerai išmaišyti.
3. Gerai išplakti kiaušinių baltymus ir atsargiai maišant pilti į trynius.
4. Omleto tešlą užpilti ant daržovių, keptuvę uždengti ir kepti, nemaišant.
5. Ant iškepusio omleto pabarstyti tarkuoto sūrio, smulkiai supjaustytų petražolių ir dar vienai minutei uždengti keptuvę.
6. Prieš patiekimą omletą galima pašlakstyti tirpiu sviestu ar margarinu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
215
kcal
10,1 g.
Baltymų
8,5 g.
Angliavandenių
16,0 g.
Riebalų
3,6 g.
1,6 g.
3,5 g.
Ingredientai
4 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
2 vnt.
176 g.
8 g.
1 g.
260 g.
Iš viso:
561 g. (porcijos svoris: 187 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,66 €