1. Išplakti kiaušinius.
2. Išvirtos vištos krūtinėlę supjaustykite gabaliukais.
3. Į keptuvę įpilti aliejaus ir jį įkaitinti.
4. Kiaušinių masę supilti į keptuvę ir kepti nuolat pamaišant.
5. Įpusėjus kepti kiaušiniams sudėkite vištos krūtinėlės gabaliukus. Pabarstykite pipirus ir druską.
6. Keptuvėje kiaušinienę sukti mentele, kad vištiena taptu įdarų.
7. Sudėti kiaušinienę į lėkštę ir pabarstyti petražolėmis.
8. Patiekti su batonu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
209
kcal
17,6 g.
Baltymų
14,5 g.
Angliavandenių
8,7 g.
Riebalų
1,2 g.
1,1 g.
1,1 g.
Ingredientai
3 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
0.5 sauj.
3 riek.
13 g.
4 g.
10 g.
53 g.
Iš viso:
268 g. (porcijos svoris: 134 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 1,91 €