1. Nuplauti gerai pievagrybius, kotelius išpjauti ir susmulkinti.
2. Smulkintus išvirtus kiaušinius sumaišykite su susmulkintais pievagrybių koteliais.
3. Įmaišykite smulkintų svogūnų ir majonezo.
4. Dėkite padaryta įdarą į pievagrybių kepurėles ir pabarstykite ant jų tarkuoto sūrio.
5. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Orkaitėje kepti įdaryti pievagrybiai su sūriu
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Užkandžiai,
Peržiūrų kiekis: 7440
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
81
kcal
5,3 g.
Baltymų
2,2 g.
Angliavandenių
5,9 g.
Riebalų
3,2 g.
0,4 g.
1,0 g.
Ingredientai
150 g.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
150 g.
110 g.
15 g.
Iš viso:
543 g. (porcijos svoris: 54 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.1 / 5.0
Vertinimų kiekis: 95
Kita informacija
Porcijų kiekis: 10 porcijų
Porcijos kaina: 0,65 €
Vegetariškas patiekalas