Orkaitėje kepti įdaryti pievagrybiai su sūriu
Sukurta prieš: , Kategorija: Užkandžiai, Peržiūrų kiekis: 4719
Vienoje
porcijoje:
81
kcal
5,3 g.
Baltymų
2,2 g.
Angliavandenių
5,9 g.
Riebalų
3,2 g. 0,4 g. 1,0 g.

Ingredientai

 10 vnt.
180 g.
 virti
2 vnt.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
 10 vnt.
180 g.
 virti
88 g.
110 g.
Iš viso:
543 g. (porcijos svoris: 54 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Orkaitėje kepti įdaryti pievagrybiai su sūriu

Paruošimo būdas

1. Nuplauti gerai pievagrybius, kotelius išpjauti ir susmulkinti.
2. Smulkintus išvirtus kiaušinius sumaišykite su susmulkintais pievagrybių koteliais.
3. Įmaišykite smulkintų svogūnų ir majonezo.
4. Dėkite padaryta įdarą į pievagrybių kepurėles ir pabarstykite ant jų tarkuoto sūrio.
5. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Įvertinimas

2.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 10

Kita informacija

Porcijų kiekis: 10 porcijų
Porcijos kaina: 0,65 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: