1. Supjaustykite mažesniais gabalėliais vištos šlauneles (be odos ir be kaulų).
2. Suplakite kiaušinius. Į plakinį įmaišykite garstyčias, druską, pipirus, raudonėlius bei pieną.
3. Į kitą dubenėlį supilkite maltus džiūvėsius.
4. Kiekvieną vištos gabaliuką merkite į paruoštą kiaušinių plakinį ir tuomet apvoliokite džiūvėsiuose.
5. Dėkite vištos gabaliukus ant orkaitės grotelių ir kepkite apie 40 min.
6. Patiekti su pomidorų padažu ir virtais ryžiais.
Orkaitėje keptos apvoliotos viščiukų šlaunelės
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Karšti patiekalai,
Peržiūrų kiekis: 2922
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
584
kcal
50,1 g.
Baltymų
66,0 g.
Angliavandenių
11,9 g.
Riebalų
2,9 g.
2,5 g.
2,5 g.
Ingredientai
2 vnt.
1 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
0.5 arb. šaukšt.
1 stikl.
0.2 stikl.
1 valg. šaukšt.
3 valg. šaukšt.
300 g.
88 g.
32 g.
108 g.
50 g.
15 g.
48 g.
300 g.
Iš viso:
1647 g. (porcijos svoris: 329 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 5,62 €