1. Išplakti kiaušinius su cukrumi.
2. Įpilti miltus ir pagaminti vientysa tešlą (be gumuliukų).
3. Ištepame sviestu kepimo indą.
4. 1/3 pagamintos tešlos pilame į kepimo indą (ar formą), dedame obuolių gabaliukus, vėl tešlą, obuolių ir ant viršaus likusią tešlą.
5. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
363
kcal
8,7 g.
Baltymų
73,1 g.
Angliavandenių
4,7 g.
Riebalų
1,5 g.
3,3 g.
41,9 g.
Ingredientai
225 ml.
5 vnt.
3 vnt.
400 ml.
196 g.
220 g.
546 g.
217 g.
Iš viso:
1184 g. (porcijos svoris: 197 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 31
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 1,28 €
Vegetariškas patiekalas