1. Į faršą įdėkite druskos, maltų pipirų, įmaišykite kiaušinius, maltus džiūvėsius, tarkuotą svogūną. Viską gerai išmaišykite. Formuokite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje.
2. Nuskuskite bulves ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirus nupilkite vandenį, sugrūskite, sumaišykite su sviestu ir pienu.
3. Patiekti su pjaustytais marinuotais agurkais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
709
kcal
26,2 g.
Baltymų
73,7 g.
Angliavandenių
33,9 g.
Riebalų
12,9 g.
7,8 g.
6,8 g.
Ingredientai
400 g.
1 vnt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
500 ml.
5 vnt.
100 ml.
0.5 vnt.
4 vnt.
400 g.
44 g.
8 g.
235 g.
1065 g.
109 g.
55 g.
260 g.
Iš viso:
2254 g. (porcijos svoris: 451 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 3,59 €