1. Bulves supjaustyti griežinėliais, apipilkite aliejumi, pabarstykite druskos, gerai viską išmaišykit ir dėkite į kepimo indą (formą).
2. Įkaitinkite orkaite ir idėją kepimo indą pakepkite bulves apie 6 minutes, tada užpilkite 200 ml. pieno ir vėl pakepkite apie 25 minutes.
3. Kiaušinius išplakite, įmaišykite likusį pieną, įberkite žolelių, truputi druskos. Paruoštą masę užpilkite ant bulvių. Kepkite apie 10 minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
275
kcal
11,3 g.
Baltymų
31,3 g.
Angliavandenių
11,7 g.
Riebalų
2,5 g.
3,5 g.
5,5 g.
Ingredientai
3 vnt.
300 ml.
4 vnt.
2 valg. šaukšt.
3 žiubsn.
639 g.
326 g.
176 g.
26 g.
11 g.
Iš viso:
1181 g. (porcijos svoris: 295 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.8 / 5.0
Vertinimų kiekis: 8
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,29 €