1. Vištos šlaunelę be skuros įdėti į puodą, užpilti vandenių ir užvirti. Beverdant atsiradusias pūtas nugriebti, įdėti vištienos sultinio kubelį, lauro lapą ir užvirti dar kartą.
2. Verdame dar 30 minučių sumažinę ugnį ir pridengę (bet visiškai neuždengę puodą).
3. Supjaustome riekelėmis porus, morkas, sukapojame svogūnus ir viską sudedame į puodą. Pavirti dar 20 minučių kol išverda perlinės kruopos ir suminkštėja daržovės.
4. Išimame vištienos šlaunelę iš puodo, atvėsinam, nuimam mėsą nuo kaulų, susmulkiname ir dedame atgal į puodą.
5. Į sriubą įberiame druskos, juodųjų pipirų ir truputi paverdame.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
143
kcal
9,5 g.
Baltymų
23,1 g.
Angliavandenių
1,8 g.
Riebalų
0,4 g.
4,4 g.
5,3 g.
Ingredientai
1.5 l.
1 vnt.
50 ml.
1 vnt.
2 vnt.
2 vnt.
1 vnt.
2 arb. šaukšt.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
1500 g.
44 g.
0 g.
220 g.
172 g.
100 g.
3 g.
8 g.
Iš viso:
2190 g. (porcijos svoris: 548 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 5
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,24 €
Vegetariškas patiekalas