Perlinių kruopų sriuba su vištiena
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 5115
Vienoje
porcijoje:
143
kcal
9,5 g.
Baltymų
23,1 g.
Angliavandenių
1,8 g.
Riebalų
0,4 g. 4,4 g. 5,3 g.

Ingredientai

1500 g.
220 g.
172 g.
100 g.
8 g.
Iš viso:
2190 g. (porcijos svoris: 548 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Perlinių kruopų sriuba su vištiena

Paruošimo būdas

1. Vištos šlaunelę be skuros įdėti į puodą, užpilti vandenių ir užvirti. Beverdant atsiradusias pūtas nugriebti, įdėti vištienos sultinio kubelį, lauro lapą ir užvirti dar kartą.
2. Verdame dar 30 minučių sumažinę ugnį ir pridengę (bet visiškai neuždengę puodą).
3. Supjaustome riekelėmis porus, morkas, sukapojame svogūnus ir viską sudedame į puodą. Pavirti dar 20 minučių kol išverda perlinės kruopos ir suminkštėja daržovės.
4. Išimame vištienos šlaunelę iš puodo, atvėsinam, nuimam mėsą nuo kaulų, susmulkiname ir dedame atgal į puodą.
5. Į sriubą įberiame druskos, juodųjų pipirų ir truputi paverdame.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 2

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,24 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: