1. Kepimo miltelius sumaišyti su šaltais miltais ir išvolioti ant stalo.
2. Šaltą sviestą įmaišyti į tešlą.
3. Įberti druskos, supilti atšaldyta grietinę. Gerai suminkyti rankomis, suformuoti kepaliuką. Uždengti ir laikyti 30 minučių šaldytuve.
4. Tešlą iškočioti ir palaikyti šaldytuve 30 minučių. Kočiojimo ir šaldymo procesą kartoti dar 2 kartus.
5. Iškloti kepimo skardą sluoksniuota tešla. Truputi užlenkti kraštus, kad neišbėgtų padažas, tešla pabadyti šakute.
6. Išplakti kiaušinius su grietine.
7. Į išplaktus kiaušinius įmaišyti maltus bazilikus, druską, pipirus, smulkiai susmulkintus česnakus.
8. Padarytu padažu ištepti tešlą.
9. Ant tešlos sudėkite susmulkintą svogūną, pomidorų gabaliukus.
10. Galima apibarstyti druska ir maltais pipirais.
11. Orkaitėje kepti apie 25 minutes 200 laipsnių temperatūroje.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
592
kcal
9,7 g.
Baltymų
42,7 g.
Angliavandenių
43,4 g.
Riebalų
26,3 g.
2,9 g.
3,4 g.
Ingredientai
3 vnt.
2 vnt.
2 skilt.
2 vnt.
0.3 arb. šaukšt.
450 ml.
1 arb. šaukšt.
270 ml.
1 arb. šaukšt.
390 g.
220 g.
12 g.
88 g.
244 g.
256 g.
1 g.
Iš viso:
1600 g. (porcijos svoris: 267 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 2,97 €
Vegetariškas patiekalas