1. Pomidorus supjaustyti mažais gabaliukais.
2. Nuplauti, nusausinti ir supjaustyti mažais gabaliukais pievagrybius.
3. Nulupti česnako skilteles, svogūną ir susmulkinam.
4. Viską sumaišom salotinėje su majonezu bei druska.
Pievagrybių salotos su pomidorais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 3432
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
78
kcal
3,5 g.
Baltymų
13,5 g.
Angliavandenių
2,2 g.
Riebalų
0,3 g.
3,4 g.
7,5 g.
Ingredientai
100 g.
5 vnt.
1 vnt.
2 skilt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
100 g.
650 g.
70 g.
12 g.
15 g.
4 g.
Iš viso:
851 g. (porcijos svoris: 284 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.7 / 5.0
Vertinimų kiekis: 3
Kita informacija
Porcijų kiekis: 3 porcijos
Porcijos kaina: 1,89 €
Greitai pagaminamas
Vegetariškas patiekalas