1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies išlydike sviestą. Įdėkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
2. Virkite 5 minutes arba iki tol, kol svogūnas suminkštės.
3. Sudėkite susmulkintus pievagrybius ir virkite 3 minutes arba iki tol, kol suminkštės.
4. Įdėkite miltus ir gerai sumaišykite.
5. Supilkite sultinį ir padidinę ugnį maišykite kol sutirštės apie 5 minutes.
6. Sumažinkite ugnį ir įpilkite pieną. Įdėkite druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį). Pamaišykite kartais ir laukite iki to momento kol pradės burbuliuot (bet neleiskite užvirti).
7. Įberkite smulkiai supjaustytas petražoles.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
326
kcal
13,3 g.
Baltymų
35,6 g.
Angliavandenių
15,6 g.
Riebalų
8,5 g.
3,5 g.
12,8 g.
Ingredientai
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
2 stikl.
0.5 stikl.
28 g.
16 g.
480 g.
125 g.
Iš viso:
1068 g. (porcijos svoris: 534 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 3,05 €