Pievagrybių sriuba su žaliąja paprika
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 1960
Vienoje
porcijoje:
326
kcal
13,3 g.
Baltymų
35,6 g.
Angliavandenių
15,6 g.
Riebalų
8,5 g. 3,5 g. 12,8 g.

Ingredientai

2 valg. šaukšt.
 Smulkiai supjaustyti
1 vnt.
 Smulkiai supjaustyti
0.5 vnt.
 Sutryntas
1 vnt.
 Smulkiai supjaustyti
125 g.
2 valg. šaukšt.
0.5 stikl.
 Smulkiai supjaustyti
1 valg. šaukšt.
28 g.
 Smulkiai supjaustyti
150 g.
 Smulkiai supjaustyti
100 g.
 Sutryntas
40 g.
 Smulkiai supjaustyti
125 g.
 Smulkiai supjaustyti
4 g.
Iš viso:
1068 g. (porcijos svoris: 534 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Pievagrybių sriuba su žaliąja paprika

Paruošimo būdas

1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies išlydike sviestą. Įdėkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
2. Virkite 5 minutes arba iki tol, kol svogūnas suminkštės.
3. Sudėkite susmulkintus pievagrybius ir virkite 3 minutes arba iki tol, kol suminkštės.
4. Įdėkite miltus ir gerai sumaišykite.
5. Supilkite sultinį ir padidinę ugnį maišykite kol sutirštės apie 5 minutes.
6. Sumažinkite ugnį ir įpilkite pieną. Įdėkite druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį). Pamaišykite kartais ir laukite iki to momento kol pradės burbuliuot (bet neleiskite užvirti).
7. Įberkite smulkiai supjaustytas petražoles.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 3,05 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: