1. Nuskustas morkas supjaustoma plonais griežinėliai.
2. Supjaustome svogūnus ir nedideliais gabaliukais papriką.
3. Nuplauname kiaulieną, supjaustome nedideliais gabaliukais.
4. Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus ir apkepame morkas, svogūnus ir papriką
5. Perdedame apkeptas daržoves i puodą ar troškintuvą, o keptuvėje apkepiname kiaulieną ir supilame viską (įskaitant skystį (kurį išskyrė bekebdama kiauliena) su aliejumi) ant apkeptų daržovių.
6. Įdedame maltų pipirų, druskos pagal skonį. Ant viršaus supilame ir tolygiai paskleidžiame po šaltu vandenių perplautus ryžius.
7. Įpilame verdančio vandens, kad apsemtų ryžius. Tarp ryžių įspaudžiame nenuluptus česnakus.
8. Gerai uždengiame.
9. Ant mažos ugnies troškiname apie 20 min.
10. Atidengiame ir gerai išmaišome plovą, jai trūksta įpilame truputi verdančio vandens ir vėl uždengiame.
11. Plovas dar patroškinamas kol suminkštėja ryžiai.
12. Plovas pabarstomas krapais.
13. Išspaudžiama iš ištroškinto česnako tyrelė, išspausti česnakai išmetami.
14. Viskas sumaišoma ir paliekama keletui minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
480
kcal
24,4 g.
Baltymų
75,1 g.
Angliavandenių
8,2 g.
Riebalų
1,4 g.
2,6 g.
3,6 g.
Ingredientai
500 g.
500 g.
1 vnt.
2 vnt.
3 skilt.
0.5 vnt.
2 arb. šaukšt.
2 žiubsn.
1 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
2 vnt.
500 g.
500 g.
100 g.
300 g.
18 g.
100 g.
13 g.
0 g.
26 g.
0 g.
Iš viso:
1558 g. (porcijos svoris: 260 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
.jpg)
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 2,39 €