1. Faršus sumaišykite (jautiena su kiauliena).
2. Į faršą įmaišykite maltų džiūvėsių ir prieskonių.
3. Suformuokite mažus kukulius.
4. Susmulkinkite (sukapokite) svogūnus (galima pakepinti).
5. Nulupkite pomidorus ir sutrinkite.
6. Į puodą pripilkite 2.5 litro vandens ir užvirkite.
7. Į užvirusį vandenį supilkite ryžius. Po vieną mėsos kukulį dėkite kai ryžiai pradės virti. Sudėjus visus kukulius pavirkite 5 minutes.
8. Į puodą dedame smulkintus svogūnus, pomidorų tyrę, išspaustą česnaką, įberkite prieskonių.
9. Virkite 30 minutes.
10. Sriubai išvirus galima pagardinti krapais ar kitais žalumynais.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
320
kcal
19,4 g.
Baltymų
29,8 g.
Angliavandenių
13,6 g.
Riebalų
5,2 g.
2,4 g.
4,2 g.
Ingredientai
4 vnt.
170 g.
170 g.
2 valg. šaukšt.
100 g.
0.5 vnt.
1 skilt.
520 g.
170 g.
170 g.
14 g.
100 g.
55 g.
6 g.
Iš viso:
1046 g. (porcijos svoris: 262 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 2,62 €