1. Susmulkinkite svogūnus.
2. Gerai nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite.
3. Į keptuvę su įkaitusiu aliejumi įdėkite pievagrybius, svogūnus ir pakepkite, kol išgaruos skystis.
4. Sudėkite smulkintą česnaką, išvirtas pupeles, majonezą, įdėkite truputi druskos, gerai išmaišykite ir patiekite.
Pupelių salotos su pievagrybiais
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Salotos, mišrainės,
Peržiūrų kiekis: 5192
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
311
kcal
15,0 g.
Baltymų
44,0 g.
Angliavandenių
9,7 g.
Riebalų
1,2 g.
9,4 g.
4,9 g.
Ingredientai
100 g.
100 g.
1 valg. šaukšt.
1 vnt.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
100 g.
100 g.
15 g.
40 g.
110 g.
13 g.
4 g.
Iš viso:
382 g. (porcijos svoris: 191 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
2.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 4
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 1,34 €