Pupelių sriuba
Sukurta prieš: , Kategorija: Sriubos, Peržiūrų kiekis: 1862
Vienoje
porcijoje:
380
kcal
21,3 g.
Baltymų
62,3 g.
Angliavandenių
5,5 g.
Riebalų
2,2 g. 12,0 g. 7,4 g.

Ingredientai

1 vnt.
2 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
2 valg. šaukšt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
100 g.
426 g.
110 g.
14 g.
4 g.
Iš viso:
2030 g. (porcijos svoris: 406 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Pupelių sriuba

Paruošimo būdas

1. Pupeles pamerkite vandenyje ir palaikykite per naktį.
2. Sudėkite pupeles, bei kubeliais pjaustytas bulves į sultinį ir virkite.
3. Svietą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite smulkintą svogūną, ir stambiai tarkuotą morką.
4. Baigiant virti pupeles, sudėkite svogūnus su morkom. Įdėkite lauro lapą, pomidorų padažą, pabarstykite pipirų, druskos.
5. Dar viską pavirkite apie 5 minutes.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 5 porcijos
Porcijos kaina: 1,64 €

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: