1. Kiaušinius su cukrumi išplakite elektriniu plaktuvu. Suberkit miltus ir vėl suplakit.
2. Skardą ištepkite aliejumi, sudėkite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir apibarstykite gausiai cinamonu.
3. Supilkite tešlą ant obuolių ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
264
kcal
5,2 g.
Baltymų
52,0 g.
Angliavandenių
4,6 g.
Riebalų
0,9 g.
2,7 g.
32,7 g.
Ingredientai
6 vnt.
1.5 stikl.
2 stikl.
5 vnt.
2 arb. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
264 g.
300 g.
250 g.
910 g.
5 g.
26 g.
Iš viso:
1755 g. (porcijos svoris: 146 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 12 porcijų
Porcijos kaina: 0,92 €