1. Sviestą išsukti su cukrumi. Sudėti grietinę, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius ir viską gerai sumaišyti.
2. Pagamintą tešlą dėt į kepimo formą ir išlyginti viršų. Sutrupinti varškę ant viršaus sumaišytą su vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
3. Apdėlioti nulupto obuolio skiltelėmis (smulkiais gabaliukais).
4. Kepti 40 - 50 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Pyragas su obuoliais ir varške
Sukurta prieš:
,
Kategorija: Kepiniai, pyragai,
Peržiūrų kiekis: 2467
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
586
kcal
13,7 g.
Baltymų
48,9 g.
Angliavandenių
38,0 g.
Riebalų
23,0 g.
1,6 g.
27,1 g.
Ingredientai
250 ml.
150 ml.
3 vnt.
1 stikl.
2 arb. šaukšt.
250 ml.
350 g.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
237 g.
131 g.
132 g.
184 g.
136 g.
350 g.
2 g.
3 g.
Iš viso:
1370 g. (porcijos svoris: 228 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.3 / 5.0
Vertinimų kiekis: 8
Kita informacija
Porcijų kiekis: 6 porcijos
Porcijos kaina: 2,63 €
Vegetariškas patiekalas