1. Morką sutarkuojame burokine tarka.
2. Supjaustome pomidorus ir paprikas juostelėmis.
3. Supjaustome smulkiai svogūnus.
4. Išverdame ryžius pasūdytame vandenyje.
5. Į įkaitinta keptuve su aliejumi dedame, svogūną, morkas, papriką bei pomidorus.
6. Daržoves pagardiname druska, pipirais ir baziliku ir pakepame.
7. Suberiame ryžius ir idėją 2 šaukštus pomidorų padažo viską išmaišome ir tuputi pakepame.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
399
kcal
7,5 g.
Baltymų
74,9 g.
Angliavandenių
7,7 g.
Riebalų
0,6 g.
5,0 g.
8,3 g.
Ingredientai
150 g.
0.5 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
1 vnt.
1 valg. šaukšt.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
1 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
150 g.
100 g.
100 g.
70 g.
130 g.
13 g.
4 g.
1 g.
32 g.
Iš viso:
601 g. (porcijos svoris: 301 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
1.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1
Kita informacija
Porcijų kiekis: 2 porcijos
Porcijos kaina: 1,92 €
Vegetariškas patiekalas