Ryžiu košė su obuoliais
Sukurta prieš: , Kategorija: Košės, tyrės, Peržiūrų kiekis: 1313
Vienoje
porcijoje:
396
kcal
3,2 g.
Baltymų
76,0 g.
Angliavandenių
10,3 g.
Riebalų
6,0 g. 4,2 g. 39,8 g.

Ingredientai

50 ml.
120 ml.
1 stikl.
2 žiubsn.
3 žiubsn.
2 žiubsn.
47 g.
104 g.
230 g.
8 g.
3 g.
Iš viso:
1092 g. (porcijos svoris: 273 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Ryžiu košė su obuoliais

Paruošimo būdas

1. Nuplaukite ryžius.
2. Supilkite nuplautus ryžius į puodą ir įpilkite vandens dukart daugiau nei yra ryžių. Įberkite druskos.
3. Kaitinti nemaišius kol užvirs.
4. 12 minučių virkite, po to indą uždenkite ir palikite pusvalandžiui.
5. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stiklinę vandens, įdėkite tarkuotos citrinos, druskos ir uždengus palaikykite apie 20 minučių.
6. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite.
7. Patiekti apibarsčius cinamonu.

Įvertinimas

0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,36 €
Vegetariškas patiekalas

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: