1. Nuplaukite ryžius.
2. Supilkite nuplautus ryžius į puodą ir įpilkite vandens dukart daugiau nei yra ryžių. Įberkite druskos.
3. Kaitinti nemaišius kol užvirs.
4. 12 minučių virkite, po to indą uždenkite ir palikite pusvalandžiui.
5. Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis, užpilkite stiklinę vandens, įdėkite tarkuotos citrinos, druskos ir uždengus palaikykite apie 20 minučių.
6. Obuolius sudėkite į ryžius ir išmaišykite.
7. Patiekti apibarsčius cinamonu.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
396
kcal
3,2 g.
Baltymų
76,0 g.
Angliavandenių
10,3 g.
Riebalų
6,0 g.
4,2 g.
39,8 g.
Ingredientai
3 vnt.
150 g.
50 ml.
120 ml.
1 stikl.
2 žiubsn.
3 žiubsn.
2 žiubsn.
546 g.
150 g.
47 g.
104 g.
230 g.
8 g.
4 g.
3 g.
Iš viso:
1092 g. (porcijos svoris: 273 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
0.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 0
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,36 €
Vegetariškas patiekalas