1. Virkite ryžius (piene) uždengę dangtį (dangtį prispauskite su kuomnors, kad nesikilnotų) . Virkite 12 minučių: 3 min. ant didelės ugnies, 7 minutes - ant vidutinės, o likusias 2 minutes - ant silpnos.
2. Išjungę ugnį suberkite išmirkytas razinas, cukrų ir išmaišykite.
3. Puodą palikite pastovėti 12 minučių (tiek pat kiek virė). Po to atidengę dangtį įdėkite sviesto.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
580
kcal
12,6 g.
Baltymų
114,0 g.
Angliavandenių
8,5 g.
Riebalų
4,8 g.
1,9 g.
29,4 g.
Ingredientai
2 valg. šaukšt.
400 g.
600 ml.
2 valg. šaukšt.
26 g.
400 g.
652 g.
28 g.
Iš viso:
1206 g. (porcijos svoris: 302 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Paruošimo būdas
Įvertinimas
3.1 / 5.0
Vertinimų kiekis: 117
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,60 €