Ryžių košė su razinom
Sukurta prieš: , Kategorija: Košės, tyrės, Peržiūrų kiekis: 313
Vienoje
porcijoje:
580
kcal
12,6 g.
Baltymų
114,0 g.
Angliavandenių
8,5 g.
Riebalų
4,8 g. 1,9 g. 29,4 g.

Ingredientai

 išmirkinti
100 g.
2 valg. šaukšt.
2 valg. šaukšt.
 išmirkinti
100 g.
26 g.
28 g.
Iš viso:
1206 g. (porcijos svoris: 302 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais
Ryžių košė su razinom

Paruošimo būdas

1. Virkite ryžius (piene) uždengę dangtį (dangtį prispauskite su kuomnors, kad nesikilnotų) . Virkite 12 minučių: 3 min. ant didelės ugnies, 7 minutes - ant vidutinės, o likusias 2 minutes - ant silpnos.
2. Išjungę ugnį suberkite išmirkytas razinas, cukrų ir išmaišykite.
3. Puodą palikite pastovėti 12 minučių (tiek pat kiek virė). Po to atidengę dangtį įdėkite sviesto.

Įvertinimas

5.0 / 5.0
Vertinimų kiekis: 1

Kita informacija

Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,60 Lt

Jau išbandėte šį receptą? Palikite atsiliepmą

Vardas
Čia nieko neveskite
Atsiliepimas
 
ĮKELK SAVO RECEPTĄ:
RECEPTŲ PAIEŠKA: