1. Ryžius išvirti.
2. Morkas nulupti ir sutarkuoti.
3. Į įkaitintą keptuve su trupučiu aliejaus dėti morkas, susmulkintą česnaką ir apkepti.
4. Apkeptus česnakus ir morkomis sumaišyti su išvirtais ryžiais, kario prieskoniais, 2 kiaušiniais ir džiūvėsiais.
5. Daryti kotletus ir apkepti iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Vienoje
porcijoje:
porcijoje:
508
kcal
11,3 g.
Baltymų
91,8 g.
Angliavandenių
9,9 g.
Riebalų
1,3 g.
3,0 g.
2,8 g.
Ingredientai
350 g.
1 vnt.
1 skilt.
1 vnt.
215 ml.
1 žiubsn.
2 žiubsn.
2 žiubsn.
2 valg. šaukšt.
350 g.
100 g.
6 g.
44 g.
101 g.
1 g.
8 g.
26 g.
Iš viso:
639 g. (porcijos svoris: 160 g.)
Standartiniai vienetai
Tikslus svoris gramais

Paruošimo būdas
Įvertinimas
4.4 / 5.0
Vertinimų kiekis: 7
Kita informacija
Porcijų kiekis: 4 porcijos
Porcijos kaina: 1,13 €
Vegetariškas patiekalas